Werken bij Gijsen

In bijna alle sectoren is een van de grootste zorgen het vinden van nieuw personeel. En dat is niet minder in de industrie & techniek. Zo ook bij Gijsen Poedercoating in Purmerend. Ze zoeken poedercoaters, stralers, chauffeurs en productiemedewerkers. Vind ze maar!

Personeelswerving

Doelgroep: technisch uitvoerend en logistiek personeel. Mensen die van aanpakken weten, vroeg willen opstaan en in teamverband willen werken. Vaak is het zoeken naar een speld in een hooiberg, vissen in dezelfde vijver als je concurrent. Dus moet je je onderscheiden. Met betere arbeidsvoorwaarden, moderne apparatuur, machines en logistieke middelen. En dat vervolgens helder en duidelijk communiceren.

Daar hoort een ‘werken-bij’ website bij met een actueel overzicht van alle openstaande vacatures. Ondersteund met goede fotografie. Foto’s van mensen aan het werk: actie. Met één of twee foto’s laten zien wat de kandidaat straks gaat doen in zijn nieuwe functie.

Wij werden gevraagd om dat vast te leggen en dus gingen we op pad, de werkvloer op. Iedereen was vooraf geïnformeerd dat er een fotograaf foto’s kwam maken van de uitvoerende werkzaamheden. Dus nadat we handjes hadden geschud en de bedoeling helemaal duidelijk was, kon het fotograferen beginnen.

Inmiddels is de website werkenbijgijsen.nl actief en staan onze foto’s er keurig op. Succes met de werving!