Vroom Funderingstechnieken in diverse vakmedia

Vroom Funderingstechniek is een van de grote spelers in de funderingsmarkt. Iedereen in de doelgroep kent Vroom. En dat is andersom ook zo. Maar dat betekent niet dat je je niet meer hoeft te profileren.

Vakmedia

De advertentiemarkt voor gedrukte (vak)media staat onder druk, al jaren. De belangrijkste concurrent is natuurlijk online media. Maar vaak gaan ze ook hand in hand. Met mooie aanbiedingen en kortingen wanneer wordt gekozen voor een combinatie van gedrukte media en online.

We hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste vakmedia voor Vroom Funderingstechnieken en dan kom je uit bij titels als Cobouw, Grond/Weg/Waterbouw, NVAF en Geotechniek. Een combinatie van een advertentie en een artikel of advertorial werkt goed: commerciële en redactionele aandacht.

De content voor redactionele aandacht wordt door ons geschreven of door de uitgever, op basis van een interview met een stakeholder binnen het bedrijf. De coördinatie is in dit laatste geval ook in onze handen. Interview plannen, teksten beoordelen en redigeren en bijpassend beeldmateriaal selecteren.

Voor de advertenties in de vakmedia gaan we schakelen met de Reclamestudio, al vele jaren het vaste reclamebureau van Vroom en ook gevestigd in Oosthuizen, dus om de hoek. Logo’s en kleuren zijn daar al aanwezig en met elkaar bewaken we de consistentie van de opmaak van de commerciële uitingen en de boodschap die we willen overbrengen.

Voor het presentatiemagazine van FC Volendam bedachten we de campagne “Kom van de bank!”, gericht op de werving van nieuw personeel. Als locatie voor de foto kozen we het Kras stadion en in een uurtje was het geregeld.