Organisatie 60 jaar Vroom

In de schaduw van de tijdloze molens en pittoreske waterwegen van Noord-Holland, heeft Vroom Funderingstechnieken, een bedrijf met een rijke historie in de funderingstechnologie, zijn 60-jarig jubileum gevierd. Deze mijlpaal markeert niet alleen zes decennia van technologische vooruitgang en bedrijfsgroei, maar ook een onwrikbaar commitment aan vakmanschap en innovatie.

Twee dagen jubileumviering

De viering werd gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord, een locatie die symbolisch staat voor de industriële kracht en vooruitstrevendheid van Vroom. Op 9 en 10 september 2022 kwamen medewerkers, partners en relaties samen om deze bijzondere mijlpaal te vieren. De evenementen omvatten een feest voor externe relaties en een grootschalige viering voor het personeel.

Projectleider

Wij hadden de eer om als projectleider voor dit grote evenement op te treden. En dat werd een heel mooi project in samenwerking met de Kromhouthal. De afstemming tussen alle betrokken partijen was in onze handen. Verhuurder, reclamebureau, e-ticketing, busvervoer, hotel, catering, transport, licht, band, geluid, beveiliging, fotograaf en rederij.

Relatiebeheer

De relaties en medewerkers werden met een modern vormgegeven kaart en envelop uitgenodigd. De selectie en opbouw van de database, de verwerking van de online respons en het versturen van een email reminder waren ook in onze handen. Toen de gastenlijst compleet was werden de e-tickets verzonden.

Feest

De hal werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bruisende feestlocatie. Er was een expositieruimte die de rijke geschiedenis en prestaties van Vroom in beeld bracht. Het feestgedeelte was uitgerust met een grote bar, sfeervolle verlichting en diverse foodstations, wat zorgde voor een onvergetelijke avond.

Speech!

Tijdens het evenement werden toespraken gehouden die de geschiedenis en toekomst van het bedrijf belichtten, met een speciale nadruk op de mensen die Vroom gemaakt hebben tot wat het nu is. Een presentatie van Sportclub Only Friends onderstreepte de gemeenschapszin en maatschappelijke betrokkenheid van Vroom.

Muziek

De muzikale omlijsting werd verzorgd door de band The Recipe, die met hun live optreden de feestelijke sfeer verder verhoogden. Als blijvende herinnering aan deze speciale gelegenheid ontvingen de gasten een jubileumboek, een tastbaar symbool van de lange en succesvolle reis van het bedrijf.

Rondvaart

Een uniek onderdeel van de viering was de speciale Vroom rondvaart op het IJ en door de Amsterdamse grachten. Deze rondvaart bood een unieke kans om de historische en moderne aspecten van Amsterdam vanaf het water te beleven, wat perfect aansluit bij de rijke historie van Vroom in de Nederlandse bouwsector.

Toekomst

Dit jubileum is een moment van reflectie en waardering voor wat er bereikt is, maar ook een moment om vooruit te kijken naar de toekomst. Met een geschiedenis die diep geworteld is in de Nederlandse bodem, blijft Vroom Funderingstechnieken zich inzetten voor innovatie, duurzaamheid en vakmanschap in de funderingstechnologie.

Vroom Funderingstechnieken, met zijn diepe wortels in de Nederlandse traditie en zijn blik op de toekomst, viert niet alleen een jubileum, maar ook een belofte voor voortdurende groei en ontwikkeling. Hiermee bevestigt het bedrijf opnieuw zijn status als een vooraanstaande speler in de sector.