Excellus commercial

In 2017 maakten wij een commercial voor Excellus, gericht op de werving van nieuwe kandidaten. Een beetje buiten de gebaande paden, met een vette knipoog. En zeer effectief ingezet op alle social mediakanalen.

Commercial nieuw personeel

Excellus is gespecialiseerd in het detacheren van zorgprofessionals voor onder meer ambulances, meldkamers en ziekenhuizen. Hoog gekwalificeerd specialistisch personeel. Naast detacheringen biedt Excellus losse diensten en ad-hocoplossingen.

Tijdens krapte op de arbeidsmarkt werken twee krachten: de vraag van opdrachtgevers neemt toe en het vinden van geschikte, gediplomeerde en enthousiaste kandidaten wordt steeds moeilijker. Aan ons de opdracht om met een opvallende commercial nieuwe kandidaten te vinden die in het profiel van Excellus passen.

Met een aantal bestaande medewerkers hebben we ons een avond opgesloten om in spelvorm een brainstormsessie op te zetten. Waar staat Excellus voor, wat zijn de kernwaarden? Wat is zo bijzonder aan werken voor Excellus? Hoe ziet de ideale kandidaat eruit? Met de antwoorden op deze vragen hebben we een script en scenes geschreven, een filmlocatie gezocht en gevonden. Ready for action? Set, go!