De Vredenhof website

In 2023 hebben we voor De Vredenhof een nieuwe bookingsite ontwikkeld. Het design, het benoemen van nieuwe functionaliteiten, de administratieve processen en de keuze van de juiste plug-ins zijn gedaan in samenwerking met Koel ICT.

Luxe bed & breakfast

Hoeve De Vredenhof is een moderne, luxe bed & breakfast met persoonlijke aandacht voor haar gasten. De bestaande website sloot qua uitstraling en functionaliteit niet meer aan bij wie De Vredenhof wil zijn én ook daadwerkelijk is: moderne gastvrijheid in een monumentale hoeve in Zuidlaren.

We startten met een inventarisatie van de eisen en wensen. Deze specificaties waren het vetrekpunt voor de keuze van het CMS. Dat werd WordPress. Het nieuwe design werd vormgegeven en de bouw kon beginnen.

Tijdens de implementatie van de nieuwe website ontstonden een aantal onverwachte uitdagingen ten aanzien van de administratieve processen van de bookingsite en de synchronisatie met externe websites zoals Booking.com en Bed & Beakfast Nederland. En ook die werden getackled.

Het vullen van de website kon beginnen: de foto’s, de teksten en de vertalingen naar Engels en Duits.

Testen, testen, testen

In de ontwikkelomgeving was de website helemaal klaar en kon er worden getest. Reserveringen maken, annuleren, online betalen, restitueren, automatische e-mail bevestigingen, notificaties. De nog aanwezige foutjes werden opgelost en de opdrachtgever kon aan de gang met de zogenaamde crash test. Daar kwamen ook nog een paar onvolkomenheden uit naar voren, die we oplosten. De website was monkey proof!  

Knop om!

Op vrijdag 16 juni 2023 gingen we live, het hoogseizoen kon beginnen. De nieuwe website is hier te zien.