Over mij
Ik ontwikkel concepten voor online en offline communicatie in de vorm van fotografie, film voor commercials, content en advertenties die passen in de marketing-communicatiestrategie van jouw organisatie.

Walter Bakker

Vanuit een brede interesse voor bedrijven in uiteenlopende branches ontwikkel ik communicatieconcepten in de vorm van websites, webshops, fotografie, film, commercials, content, advertenties, brochures en online marketing. Goede data is vaak een grondstof, maar niet noodzakelijk. De uitkomst? Een opdrachtgever die zijn klanten, patiënten en cliënten raakt en vasthoudt.

Data, content en creatie zijn mijn paradepaardjes, daar ben ik goed in, daar leef ik van op, daar word ik blij van en daar ga ik jou mee aansteken. Dat leidt bij jou tot omzetverhoging, meer naamsbekendheid en grotere klanttevredenheid. En dan is de cirkel rond: jouw klant blij -> jij blij -> ik blij. En dooooorrr!

Dus, als je ondersteuning nodig hebt bij Photoshop, advertising, bedrijfsfilm, content marketing, e-commerce, e-mail marketing, Facebook , fotografie, fotomarketing, Google Ads, Google Analytics, ICT, Instagram, internet marketing strategie, internet security, internetveiligheid, LinkedIn, list building, Mailchimp, een marketingplan, sales funnels, SEO, Snapchat , TikTok, Twitter, vloggen, WordPress of YouTube dan help ik je!

Ik werk informeel, resultaatgericht, realistisch en communiceer duidelijk. Geen poes-pas, geen bla-bla. Gewoon dóen en samen de mooiste resultaten behalen. Mijn uitdaging: een klant die mij steeds weer inhuurt.

Gebruik het formulier voor een bericht, vraag of opmerking. Ik antwoord altijd!

Adres

De Meelzak 18
1483 AV  De Rijp

Telefoon

06-53936371