Diensten

The Data Bakery biedt een groot scala aan diensten, die zijn in te delen in de volgende categorie├źn: Data, Content en Creatie.

Data
The Data Bakery levert databasediensten. Hierbij speelt uw relatiebestand een centrale rol. De contacten met uw klanten en de omzet- en winstbijdrage per klant. We stellen klantprofielen op die de basis vormen voor het vinden van nieuwe klanten, om bestaande klanten verder uit te bouwen en om ex-klanten terug te winnen. Maar we zijn ook eerlijk en vertellen u van welke klanten u beter afscheid kunt nemen. Dit doen we door gebruik te maken van moderne technieken, zoals big data, artificial intelligence en machine learning. Data is king, gelijk de klant koning is.

Content
Wij geven richting aan uw (reclame)boodschap en een krachtige aanwezigheid op social media: LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Wij schrijven met lef, in de taal en stijl die uw doelgroep prettig vindt. Ondersteund met pakkende beelden.

Creatie
Wij verzorgen uw website, social media kanalen, nieuwsbrieven, downloads en whitepapers. En ook uw drukwerk, folders, brochures, direct mail, commercials, bedrijfsfilms en fotografie. Modern, pakkend, fraai en tegen concurrerende tarieven.